מנורה מבטחים

חברת מנורה מבטחים מספקת ביטוחים בתחומים שונים כמו ביטוחי רכב, ביטוח דירה, ביטוח נסיעות לחו"ל, ביטוח לעסק וגם ביטוחי בריאות, ביטוחי חיים וביטוח סיעודי. פוליסת הביטוח הסיעודי של מנורה מבטחים נקראת ' הבטחה לעתיד' וניתן להצטרף אליה החל מגיל 9, כאשר הגיל המקסימאלי להצטרפות הוא 65 למי שמבקש לרכוש פוליסה עם פרמיה משתנה ו- 85 למי שמבקש לרכוש פוליסה עם פרמיה קבועה.

פוליסת הבטחה לעתיד

תקופת הביטוח בהבטחה לעתיד היא לכל החיים ולמבוטח קיימת האפשרות לבחור בין:

  • פרמיה קבוע הנקבעת על פי גילו של המבוטח ביום החתימה על הפוליסה
  • פרמיה משתנה אשר עולה עם הגיל והופכת לקבועה בגיל 65
  • פרמיה משולבת

על פי הפוליסה מבוטח אשר אינו מסוגל לבצע 3 מתוך 6 הפעולות של מבחן התלות, או שתי פעולות אשר אחת מהן היא אי שליטה על סוגרים, יוכר כנמצא במצב סיעודי. כמו כן, כל מבוטח אשר יוגדר כנמצא במצב של תשישות נפש, יזכה לפיצוי סיעודי.

סכומי ואופן הפיצוי

מבוטח יכול לבחור מה יהיה גובה הפיצוי החודשי שיוגדר בפוליסה, כאשר הסכום המינימאלי הוא 3,000 שקלים לחודש והסכום המקסימאלי הוא 20,000 שקלים לחודש. למבוטח אשר רכש פוליסה ובה תקופת הפיצוי היא לכל החיים, הפיצוי המקסימאלי לא יעלה על סכום של 12,000 שקלים לחודש.

הפוליסה ניתנת ללא כל תקופת אכשרה, כך שהביטוח תקף בפועל מרגע החתימה על הפוליסה. חברת הביטוח מציעה הנחה לבני זוג אשר ירכשו שניהם פוליסת ביטוח סיעודי, הכוללת את אותם התנאים ואת אותם סכומי הפיצוי בגובה של 10% הנחה.

למבוטח ניתנת האפשרות לבחור בין תקופת פיצוי מוגבלת של 3 שנים, 5 שנים או פיצוי לכל החיים. כמו כן, ניתן לבחור בין תקופת המתנה של חודש או חודשיים. הפוליסה לא כוללת רשימת חריגים של תאונת עבודה או תאונת דרכים, כך שמבוטח יזכה לכיסוי מלא במידה והגיע למצב סיעודי עקב תאונה. לעומת זאת, הפוליסה כוללת רשימת חריגים המגדירים באילו מקרים לא יזכה המבוטח לכיסוי סיעודי, לדוגמא במקרים של ניסיון התאבדות או פגיעה עצמית, התמוטטות עצבים, שימוש בסמים, פעולות טרור ועוד.

בתקופה שבה מקבל המבוטח את גמלת הביטוח הוא משחורר מתשלום הפרמיה החודשית ובנוסף כספי הביטוח אינם מקוזזים עם תשלומים המתקבלים מגופים או ביטוחים אחרים, כמו הביטוח הלאומי.

את פוליסת הבטחה לעתיד ניתן להרחיב ולקבל כיסוי על הוצאות שיקום בצורת שיפוי, כלומר כיסוי בהתאם לקבלות על הוצאות שיקומיות. השיפוי לא יכסה יותר מ- 80% מההוצאות עד תקרה של 50,000 שקלים. בנוסף, ניתן להרחיב את הפוליסה ולקבל כתב שירות בשם 'סיוע וייעוץ סיעודי' שמעניקים למבוטח שירותים סיעודיים כמו מטפלת סיעודית, ייעוץ בנושא טיפול סיעודי, סיוע במציאת מטפל סיעודי או עובד זר, מציאת מוסד סיעודי מתאים, עזרה בהזמנת ציוד סיעודי ועוד.

בעת החתימה על הפוליסה המבוטח מתבקש למלא הצהרת בריאות ובה להצהיר על מצבו הבריאותי בהווה ועל מצבו הבריאותי בעבר וכמו כן לרשום מיהו המוטב שיזכה לכספי הביטוח במקרה של מוות. על ההצהרה לכלול פירוט כמו הצהרת עישון, מחלות בקרב בני משפחה, ניתוחים שעבר המבוטח, טיפולים רפואיים בעבר וכדומה.

מבוטח אשר הגיע למצב סיעודי ומבקש לקבל גמלת פיצוי מן הביטוח, נדרש להגיש לחברה הודעה בכתב יחד עם טופס תביעת ביטוח מיד לאחר הכניסה למצב סיעודי.  בנוסף לטופס התביעה יש להגיש גם טפסים נוספים שהם טופס שימולא על ידי רופא, המפרט את המצב הרפואי וכל טופס או מסמך אחר שיתבקש על ידי חברת הביטוח.

    קבלו יעוץ אובייקטיבי בחינם בנושא מעבר לדיור מוגן

    לייעוץ טלפוני חינם התקשרו

    או מלאו את הפרטים:









    הרשמה מאובטחת. פרטיך נקלטים ליצירת קשר תוך כדי שמירה על פרטיותך.

    חייגו עכשיו צרו קשר